Franks Design BVBA  *  Nijverheidslaan 199  *  9250  *  Waasmunster

Ik ben Frank Piessens, geboren op 2 september 1963 en woon momenteel in Waasmunster.

 

Van jongs af aan was ik begaan met tekenen, schilderen, knutselen en creĆ«ren. Steeds was ik bezig met nieuwe dingen. Het ene was nog niet volledig klaar en in mijn gedachten zat ik al te broeden op een nieuw project. Zo was ik vroeger... en zo ben ik nu nog steeds. . Als studie had ik gekozen voor mechanica. Net na mijn zestiende verjaardag ben ik gaan werken bij een firma die amusement en kermis toestellen maakte. Dit bleek meteen de beste keuze, de combinatie van mijn creatieve geest en mijn studie voor mechanica kwamen hier goed van pas. Ik groeide mee met deze firma en kon me na verloop van tijd, meer en meer ontplooien als professioneel ontwerper. Ondertussen bleef mijn hobby verder groeien en gaf ik mijn eerste tentoonstelling  rond mijn achttiende verjaardag.

Rond mijn 26 richtte ik mijn eigen zaak op als kunstenaar- ontwerper. Eerst als eenmanszaak en enkele jaren geleden omgevormd naar een vennootschap. Nu gekend onder de naam Franks Design BVBA.  Mijn specialiteit is het ontwerpen van elektromechanische amusement toestellen. Dit ondertussen met meer dan 37 jaar ervaring.  Al enkele jaren neemt het ontwerpen van deze apparaten bijna mijn volledige tijd en creativiteit in beslag. Ik krijg er veel arbeidsvreugde voor in de plaats en de voldoening om uiteindelijke creaties wereldwijd tegen te komen, is onbetaalbaar. De enige keerzijde aan de medaille is dat ik de laatste tijd er niet meer toe kom om te tekenen of te schilderen...

Als hobby toer ik momenteel al enkele jaren met de mountainbike rond. Een activiteit waarmee ik mijn beroepsbezigheden volledig uit mijn hoofd kan krijgen.

Sinds 2013 ben ik in het bezit van een Tesla model S, en ben ik grote fan van Tesla en alles wat er mee te maken heeft.

Frank